Smart volgend jaar ook naar China

Vanaf halverwege 2009 zal ook de bevolking van China zich kunnen verplaatsen in een smart fortwo.

Deze aankondiging deed Daimler-topman Dieter Zetsche aan de vooravond van de tentoonstelling Auto China Beijing die van 22 t/m 28 april in de gelijknamige Chinese hoofdstad wordt gehouden. Voor smart betekent het dat, na de succesvolle entree in de VS, opnieuw een markt met groot potentieel wordt ontsloten. Niet alleen kan in de overvolle grote steden van China de kleine smart fortwo bij uitstek een handig vervoermiddel zijn, ook de relatief geringe uitstoot kan als een usp worden gezien. Het hippe autootje is op dit moment al in 37 landen te koop. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1998 zijn meer dan 870 duizend fortwo’s op de weg gezet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Smart volgend jaar ook naar China - Automobielmanagement.nl

Smart volgend jaar ook naar China

Vanaf halverwege 2009 zal ook de bevolking van China zich kunnen verplaatsen in een smart fortwo.

Deze aankondiging deed Daimler-topman Dieter Zetsche aan de vooravond van de tentoonstelling Auto China Beijing die van 22 t/m 28 april in de gelijknamige Chinese hoofdstad wordt gehouden. Voor smart betekent het dat, na de succesvolle entree in de VS, opnieuw een markt met groot potentieel wordt ontsloten. Niet alleen kan in de overvolle grote steden van China de kleine smart fortwo bij uitstek een handig vervoermiddel zijn, ook de relatief geringe uitstoot kan als een usp worden gezien. Het hippe autootje is op dit moment al in 37 landen te koop. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1998 zijn meer dan 870 duizend fortwo’s op de weg gezet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding