Chinezen brengen MG TF Roadster terug

Shanghai Automotive wil in haar fabrieken in het Engelse Longbridge (vroeger Rover) weer de befaamde MG TF Roadster gaan bouwen.

SAIC gaat de Roadster nog deze maand fabriceren in China maar wil het model deze zomer ook weer in Engeland produceren en daar en elders in Europa op de markt zetten. Bovendien is het bedrijf van plan de in China gebouwde ‘Roewe’ in Europa op de markt te zetten.   Internationale bronnen melden dat Shanghai Automotive op de autoshow van Beijing met platen van Tower Bridge, William Shakespeare en een oud-Engelse telefooncel vooral haar Britse imago probeert te onderstrepen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chinezen brengen MG TF Roadster terug - Automobielmanagement.nl

Chinezen brengen MG TF Roadster terug

Shanghai Automotive wil in haar fabrieken in het Engelse Longbridge (vroeger Rover) weer de befaamde MG TF Roadster gaan bouwen.

SAIC gaat de Roadster nog deze maand fabriceren in China maar wil het model deze zomer ook weer in Engeland produceren en daar en elders in Europa op de markt zetten. Bovendien is het bedrijf van plan de in China gebouwde ‘Roewe’ in Europa op de markt te zetten.   Internationale bronnen melden dat Shanghai Automotive op de autoshow van Beijing met platen van Tower Bridge, William Shakespeare en een oud-Engelse telefooncel vooral haar Britse imago probeert te onderstrepen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding