Heuliez wellicht naar Indiase Argentum

In de Franse media circuleert het bericht dat de Indiase fabrikant Argentum Motors met Heuliez in onderhandeling is over een overname van of een aandeel in de Franse carrosseriebouwer

De Indiërs zouden zeventig miljoen euro in Heuliez willen steken. Maar Heuliez, dat sinds december onder surséance van betaling opereert, wil daarop geen commentaar geven. Heuliez heeft sinds september 2000 meer dan 360 duizend exemplaren gebouwd van de Peugeot 206 CC en bouwt sinds juni 2004 voor Opel de Tigra TwinTop. Ook de complete achterbank van de Renault Modus wordt eveneens door Heuliez gemaakt. Argentum heeft al een overeenkomst met het Duitse Karmann om in India luxe auto’s te bouwen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Heuliez wellicht naar Indiase Argentum - Automobielmanagement.nl

Heuliez wellicht naar Indiase Argentum

In de Franse media circuleert het bericht dat de Indiase fabrikant Argentum Motors met Heuliez in onderhandeling is over een overname van of een aandeel in de Franse carrosseriebouwer

De Indiërs zouden zeventig miljoen euro in Heuliez willen steken. Maar Heuliez, dat sinds december onder surséance van betaling opereert, wil daarop geen commentaar geven. Heuliez heeft sinds september 2000 meer dan 360 duizend exemplaren gebouwd van de Peugeot 206 CC en bouwt sinds juni 2004 voor Opel de Tigra TwinTop. Ook de complete achterbank van de Renault Modus wordt eveneens door Heuliez gemaakt. Argentum heeft al een overeenkomst met het Duitse Karmann om in India luxe auto’s te bouwen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding