Renault Koleos vanaf 29 duizend euro

Met de introductie van de Koleos, zijn eerste suv, maakt Renault de prijzen bekend: 29 tot 40 mille. Maar pas vanaf 34 mille krijg je 4×4.

De instapprijs voor de Koleos 2.5 16V Dynamique. Daarmee maakt de nieuwe Renault ‘een krachtige entree’ in het levendige suv/crossover-segment. In juni arriveert de Koleos bij de Nederlandse dealers.   Renault levert de Koleos met deze motor en met twee versies van de 2.0 dCi-dieselmotor.  Alle versies zijn gekoppeld aan een versnellingsbak met zes versnellingen. De dieselmotor is standaard voorzien van een roetfilter. De benzineversie kost bijna 36 mille als er vierwielaandrijving op moet zitten. De diesels (vanaf 34 mille) hebben de 4×4 standaard.   De Koleos is Renaults eerste crossover. Het ontwerp is van designers van Renault en Nissan nam de ontwikkeling van de techniek voor zijn rekening. Vervolgens produceert Renault Samsung Motors de auto. Renault geeft drie jaar of 150 duizend kilometer garantie.   De Koleos kan geleast worden vanaf 599 euro per maand op basis van full operational lease van 48 mnd / 20.000 km per jaar bij Renault Business Finance (ex. vervangend vervoer, brandstof en btw).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault Koleos vanaf 29 duizend euro - Automobielmanagement.nl

Renault Koleos vanaf 29 duizend euro

Met de introductie van de Koleos, zijn eerste suv, maakt Renault de prijzen bekend: 29 tot 40 mille. Maar pas vanaf 34 mille krijg je 4×4.

De instapprijs voor de Koleos 2.5 16V Dynamique. Daarmee maakt de nieuwe Renault ‘een krachtige entree’ in het levendige suv/crossover-segment. In juni arriveert de Koleos bij de Nederlandse dealers.   Renault levert de Koleos met deze motor en met twee versies van de 2.0 dCi-dieselmotor.  Alle versies zijn gekoppeld aan een versnellingsbak met zes versnellingen. De dieselmotor is standaard voorzien van een roetfilter. De benzineversie kost bijna 36 mille als er vierwielaandrijving op moet zitten. De diesels (vanaf 34 mille) hebben de 4×4 standaard.   De Koleos is Renaults eerste crossover. Het ontwerp is van designers van Renault en Nissan nam de ontwikkeling van de techniek voor zijn rekening. Vervolgens produceert Renault Samsung Motors de auto. Renault geeft drie jaar of 150 duizend kilometer garantie.   De Koleos kan geleast worden vanaf 599 euro per maand op basis van full operational lease van 48 mnd / 20.000 km per jaar bij Renault Business Finance (ex. vervangend vervoer, brandstof en btw).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding