Wiedeking mogelijk afgeluisterd

In het VW-Porsche gekrakeel is er elke dag weer wat leuks. Nu zou Porsche-chef Wendelin Wiedeking mogelijk zijn afgeluisterd. Met een babyfoon nota bene.

In de hotelkamer van Wiedeking zou achter een bank een ingeschakelde babyfoon zijn aangetroffen. In de kamer zou Wiedeking afgelopen november overnachten in verband met een vergadering van de raad van commissarissen van Volkswagen. Een beveiligingsbedrijf zou het apparaatje in de hotelkamer hebben aangetroffen. De officier van justitie uit Braunschweig neemt de zaak in behandeling, zo schrijven Der Spiegel en Focus.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wiedeking mogelijk afgeluisterd - Automobielmanagement.nl

Wiedeking mogelijk afgeluisterd

In het VW-Porsche gekrakeel is er elke dag weer wat leuks. Nu zou Porsche-chef Wendelin Wiedeking mogelijk zijn afgeluisterd. Met een babyfoon nota bene.

In de hotelkamer van Wiedeking zou achter een bank een ingeschakelde babyfoon zijn aangetroffen. In de kamer zou Wiedeking afgelopen november overnachten in verband met een vergadering van de raad van commissarissen van Volkswagen. Een beveiligingsbedrijf zou het apparaatje in de hotelkamer hebben aangetroffen. De officier van justitie uit Braunschweig neemt de zaak in behandeling, zo schrijven Der Spiegel en Focus.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding