BMW-fabriek wint industriële prijs

De BMW-fabriek in Dingolfing heeft een industriële prijs in de wacht gesleept met de ‘Beste Fabrik/Industrial Excellence Award 2008’.

De prijs is in 2002 in het leven geroepen en BMW Group is de eerste automobielfabrikant die deze Europese prijs krijgt. De prijs wordt toegekend voor uitstekend productiemanagement, wat garant staat voor een duurzame concurrentiepositie van de onderneming. De jury kende de BMW-fabriek vooral door een duidelijke strategie en een grote duidelijkheid op alle niveaus van de organisatie. Daarmee is bereikt dat er een hoge mate van verantwoordelijkheid berust bij het personeel om verbeteringen door te voeren. Ten tweede is de hoge efficiëncy van belang, die wordt bevestigd door een uitstekende ontwikkeling van de waarden met betrekking tot kwaliteit, tijd en kosten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BMW-fabriek wint industriële prijs - Automobielmanagement.nl

BMW-fabriek wint industriële prijs

De BMW-fabriek in Dingolfing heeft een industriële prijs in de wacht gesleept met de ‘Beste Fabrik/Industrial Excellence Award 2008’.

De prijs is in 2002 in het leven geroepen en BMW Group is de eerste automobielfabrikant die deze Europese prijs krijgt. De prijs wordt toegekend voor uitstekend productiemanagement, wat garant staat voor een duurzame concurrentiepositie van de onderneming. De jury kende de BMW-fabriek vooral door een duidelijke strategie en een grote duidelijkheid op alle niveaus van de organisatie. Daarmee is bereikt dat er een hoge mate van verantwoordelijkheid berust bij het personeel om verbeteringen door te voeren. Ten tweede is de hoge efficiëncy van belang, die wordt bevestigd door een uitstekende ontwikkeling van de waarden met betrekking tot kwaliteit, tijd en kosten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding