Markt VS slecht: Toyota verschuift productiestart Mississippi

De in aanbouw zijnde Amerikaanse Toyota-fabriek wordt later dan gepland opgestart.

Onder invloed van de sterk teruglopende automarkt in de VS heeft Toyota besloten de productie in de in aanbouw zijnde fabriek in Mississippi later dan oorspronkelijk gepland op te starten. Volgens het Duitse Handelsblatt wordt de productiestart met vijf maanden opgeschoven naar mei 2010. De fabriek zal dan op jaarbasis 120 duizend terreinwagens gaan bouwen en daarmee op tachtig procent van de capaciteit draaien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Markt VS slecht: Toyota verschuift productiestart Mississippi - Automobielmanagement.nl

Markt VS slecht: Toyota verschuift productiestart Mississippi

De in aanbouw zijnde Amerikaanse Toyota-fabriek wordt later dan gepland opgestart.

Onder invloed van de sterk teruglopende automarkt in de VS heeft Toyota besloten de productie in de in aanbouw zijnde fabriek in Mississippi later dan oorspronkelijk gepland op te starten. Volgens het Duitse Handelsblatt wordt de productiestart met vijf maanden opgeschoven naar mei 2010. De fabriek zal dan op jaarbasis 120 duizend terreinwagens gaan bouwen en daarmee op tachtig procent van de capaciteit draaien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding