BMW beslist dit jaar over elektrische auto

BMW gaat dit jaar beslissen of het een elektrische auto gaat bouwen of niet

Dat meldt Automotive News Europe dat Friedrich Eichiner (BMW raad van bestuur) als bron opvoert. De verwachting is dat op korte termijn meer mensen gaan wonen in steden met meer dan tien miljoen inwoners. Daarvoor zou de elektrische auto een goede oplossing zijn.   Het zou BMW ook helpen met de verkoop van auto’s in Californië waar de emissienormen heel streng zijn.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BMW beslist dit jaar over elektrische auto - Automobielmanagement.nl

BMW beslist dit jaar over elektrische auto

BMW gaat dit jaar beslissen of het een elektrische auto gaat bouwen of niet

Dat meldt Automotive News Europe dat Friedrich Eichiner (BMW raad van bestuur) als bron opvoert. De verwachting is dat op korte termijn meer mensen gaan wonen in steden met meer dan tien miljoen inwoners. Daarvoor zou de elektrische auto een goede oplossing zijn.   Het zou BMW ook helpen met de verkoop van auto’s in Californië waar de emissienormen heel streng zijn.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding