Nissan gaat op grote schaal lithium-ion accu’s maken

Nissan Motor hoopt de concurrentie een stap voor te zijn door de massaproductie op te starten van lithium-ion accu’s voor lev’s (low emission vehicles). Nissan wil vooraan komen op het gebied van de groene auto.

In eerste instantie gaat men er dertienduizend per jaar produceren maar dat zullen er in 2011 al 65 duizend per jaar zijn, denkt Nissan. Want dan gaan de accu’s in de elektrische auto’s die de alliantie Renault-Nissan gaat bouwen. Nissan wil in 2012 wereldwijd elektrische auto’’s verkopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nissan gaat op grote schaal lithium-ion accu’s maken - Automobielmanagement.nl

Nissan gaat op grote schaal lithium-ion accu’s maken

Nissan Motor hoopt de concurrentie een stap voor te zijn door de massaproductie op te starten van lithium-ion accu’s voor lev’s (low emission vehicles). Nissan wil vooraan komen op het gebied van de groene auto.

In eerste instantie gaat men er dertienduizend per jaar produceren maar dat zullen er in 2011 al 65 duizend per jaar zijn, denkt Nissan. Want dan gaan de accu’s in de elektrische auto’s die de alliantie Renault-Nissan gaat bouwen. Nissan wil in 2012 wereldwijd elektrische auto’’s verkopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding