Het bedrijf in Hardenberg is het hoofdkantoor van waaruit de Europese activiteiten worden georganiseerd. De in- en export van jonge auto’s vergt een specialistische kennis van de markt en de mogelijkheden, zeker ook omdat Bleeker & de Jong op Europees niveau opereert. "Wij beschikken over alle know-how op het gebied van de vereiste transactie- en douaneformaliteiten. En die ervaring is van groot belang omdat het aanbod in Europa, zeker ook op prijsniveau, zeer divers is. Daarnaast is het belangrijk te weten waar welke auto’s worden aangeboden," aldus directeur Sander de Jong.

Bleeker & de Jong is commercieel partner van de Bleeker Groep, die met één van zijn ondernemingen, Autoprice, al jaren actief is in de internationale automobielbranche. Het nieuwe bedrijf kan daardoor vertrouwen op uitgebreide resources, de kennis en het netwerk van de Bleeker Groep, aldus het bericht.  Bleeker & De Jong Dealeroccasions is opgericht om de automarkt op Europees niveau te benaderen. Het bedrijfsmotto luidt dan ook: de juiste auto op de juiste plaats.

De automarkt is continu in beweging en zal zich steeds meer toespitsen op Europa, waarbij de trend zal zijn dat de Nederlandse markt zich aanpast aan de ontwikkelingen op de Europese automotive markt. Sander de Jong: "Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren, tot en met het transport, kunnen wij kostenefficiënt opereren. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Niet op de particuliere."

Bleeker & De Jong is ook het afleverpunt voor de consument die zijn nieuwe auto heeft aangeschaft bij www.autoprice.net.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding