Mercedes neemt designstudio Chrysler over

Mercedes-Benz wil het Pacifica Advance Product Design Center in Californië kopen. Chrysler sloot de 25 jaar oude ontwerpstudio in maart maar nu wil Mercedes-Benz hem kopen.

Dat heeft Mercedes desingchef Gorden Wagener vorige week verteld in een interview met Auto Motor und Sport. De deal, waarmee een bedarg van rond 7 miljoen dollar gemoeid zou zijn, is mogelijk binnen een paar weken rond. Pacifica beslaat een oppervlakte van 35 duizend vierkante meter en komt dan in de plaats van de Mercedes studio in Irvine, eveneens in Californië, die half zo groot is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mercedes neemt designstudio Chrysler over - Automobielmanagement.nl

Mercedes neemt designstudio Chrysler over

Mercedes-Benz wil het Pacifica Advance Product Design Center in Californië kopen. Chrysler sloot de 25 jaar oude ontwerpstudio in maart maar nu wil Mercedes-Benz hem kopen.

Dat heeft Mercedes desingchef Gorden Wagener vorige week verteld in een interview met Auto Motor und Sport. De deal, waarmee een bedarg van rond 7 miljoen dollar gemoeid zou zijn, is mogelijk binnen een paar weken rond. Pacifica beslaat een oppervlakte van 35 duizend vierkante meter en komt dan in de plaats van de Mercedes studio in Irvine, eveneens in Californië, die half zo groot is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding