Audi gaat in China verder uitbreiden

Audio wil naast de A4 en A6L ook de locale productie ter hand nemen van het nieuwe suv-model Q5.

Dit en nog meer viel afgelopen vrijdag te beluisteren bij de viering van de twintig jaar bestaande samenwerking tussen Audi en zijn Chinese partner First Automobile Works, waarbij tevens de eerste steen werd gelegd voor de bouw van een nieuwe productiehal in Changchun.

 

"We willen hier in China tot 2015 jaarlijks 200.000 auto’s kunnen afleveren", aldus Audi-topman Rupert Stadler, "dus hebben we extra productiecapaciteit nodig". Daarnaast wil Audi het bestaande Chinese dealernet uitbreiden van 125 nu tot minimaal tweehonderd in 2015.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Audi gaat in China verder uitbreiden - Automobielmanagement.nl

Audi gaat in China verder uitbreiden

Audio wil naast de A4 en A6L ook de locale productie ter hand nemen van het nieuwe suv-model Q5.

Dit en nog meer viel afgelopen vrijdag te beluisteren bij de viering van de twintig jaar bestaande samenwerking tussen Audi en zijn Chinese partner First Automobile Works, waarbij tevens de eerste steen werd gelegd voor de bouw van een nieuwe productiehal in Changchun.

 

"We willen hier in China tot 2015 jaarlijks 200.000 auto’s kunnen afleveren", aldus Audi-topman Rupert Stadler, "dus hebben we extra productiecapaciteit nodig". Daarnaast wil Audi het bestaande Chinese dealernet uitbreiden van 125 nu tot minimaal tweehonderd in 2015.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding