Ceo’s uit de automotive toeleveringsindustrie en beslissers uit het Europese Parlement en de Europese Commissie zullen tijdens deze gelegenheid discussiëren en inzichten uitwisselen over een aantal onderwerpen, waaronder de reductie van CO2 emissies, veiligheid en innovatie. De toekomstige concurrentiepositie van de Europese automotive  industrie is afhankelijk van het vermogen nieuwe uitdagingen onder ogen te zien en creatieve technologische oplossingen te stimuleren. Het vermogen tot innovatie en het doorvoeren van noodzakelijke veranderingen hangt af van de marktcondities binnen de sector. Een eerlijke en voorspelbaar gereglementeerde structuur is daarbij onontbeerlijk, aldus Clepa.

 

Donderdag 12 juni is er een paneldiscussie over CO2, veiligheid en innovatie ‘De uitdagingen voor de automotive industrie’. Op vrijdag 13 juni is er de ‘General Assembly’,  gevolgd door een sociaal programma in Amsterdam. Speciale gasten zijn Malcolm Harbour (lid Europese Parlement) en de hoge ambtenaren Philippe Jean en Juhani Jääskeläinen van de Europese Commissie.

 

www.raivereniging.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding