Dat meldt auto motor und sport. Packard bouwde in de jaren 1903 tot 1958 luxe auto’s voor de welgestelden.  Roy Gullickson kreeg in 1995 het merkrecht van Packard in zijn bezit maar hij wil er nu wel weer vanaf. Hij wil er zo’n anderhalf miljoen dollar voor hebben,  maar dat is inclusioef gereedschap, onderdelen, historische documenten en het prototype dat sinds 1998 in ontwikkeling is.

 

Gullickson zou zijn complete kapitaal in de ontwikkeling van de Packard Twelfe hebben gestoken en de auto zou bijna productierijp zijn. Maar daarvoor zijn de nodige investeringen nodig. Volgens diverse berichten zouden vier geïnteresseerden zich hebben gemeld.

 

De auto heeft een aluminium space frame, heeft een zelfontwikkelde V12 van 460 pk en vierwielaandrijving. Van het model zou er ook nog een coupé en een cabriolet moeten komen. Gullickson zou met de Packard de Europese merken willen beconcurreren.