Van Vugt was vice president verkoop en marketing van Europa en onder meer president van Nederland. Hij heeft onder meer verschillende managementfuncties bij Volvo en Rover gehad.

Tijdens de onlangs gehouden dealerbijeenkomst kregen de Duitse Mitsubishi-dealers te horen dat ze meer betrokkenheid moeten tonen. De verontwaardigde dealers vonden de uitingen van de fabrieksman Christoph Stadlers een ‘ongeëvenaarde brutaliteit’. Ook vroegen ze, volgens het Duitse vakblad Autohaus, om meer continuïteit, beschikbare onderdelen, meer ondersteuning vanuit de fabriek en meer marketing-actie.

Marco de Lange (44) is benoemd tot Managing Director (MD) van Mitsubishi Motor Sales Nederland. De Lange is de opvolger van Evert Schimmel die is gevraagd om binnen Europa een andere functie voor Mitsubishi Motors Europe (MME) te gaan vervullen. De Lange is sinds 1999 werkzaam voor Mitsubishi Motors. Voordat hij benoemd werd tot algemeen directeur voor Nederland was hij Regional Director Sales & Marketing bij MME. Samen met Richard Egelie (General Manager Sales) en Willem Jan Oosterveld (General Manager Marketing & PR) vormt De Lange nu de driekoppige directie van MMSN.