Die ‘regio’ bestaat uit Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg. De 43-jarige Van Hasselt wordt er verantwoordelijk voor de coördinatie van alle sales activiteiten op het gebied van nieuwe en gebruikte trucks en bussen. Voor zijn benoeming tekenden de aandeelhouders, zijnde MAN Nutzfahrzeuge AG en Pon Equipment and Power Systems.

Van Hasselt zwaait nu nog de scepter over MAN truck & bus BV, MAN Nederland Dealer BV en Dutch Rescue Holding. Hij wordt per 1 februari 2009 opgevolgd door Edwin Meijerman (48) in de functie van algemeen directeur van beide eerstgenoemde Pon-werkmaatschappijen.

Meijerman is nu nog Director Retail Development bij Pon Automotive. Hij begon zijn loopbaan bij Pon in 1986 en was actief in verschillende functies, waaronder CFO bij Kulczyk Tradex in Poznan (Polen), Managing Director bij DGP dealer Van den Udenhout en Business Unit Director van Audi en Volkswagen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding