Drie VS-merken zeggen Tokyo Motor Show af

Ford, GM en Chrysler nemen geen van drieën deel aan de Japanse autotentoonstelling.

Een woordvoerder van Ford heeft verklaard dat ‘deelname op dit moment geen strategische prioriteit heeft’. En een woordvoerder van GM heeft gezegd dat niet deelnemen een besparing oplevert van twee miljoen dollar en dat dat geld beter ergens anders aan kan worden uitgegeven. Ook Chrysler zegt dat de huidige crisis de reden is dat Tokio wordt overgeslagen, zo meldt Automotive News. De Tokyo Motor Show staat gepland voor 21 oktober tot 8 november en er wordt nog gepraat over of de Japanse show überhaupt door moet gaan.        

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Drie VS-merken zeggen Tokyo Motor Show af - Automobielmanagement.nl

Drie VS-merken zeggen Tokyo Motor Show af

Ford, GM en Chrysler nemen geen van drieën deel aan de Japanse autotentoonstelling.

Een woordvoerder van Ford heeft verklaard dat ‘deelname op dit moment geen strategische prioriteit heeft’. En een woordvoerder van GM heeft gezegd dat niet deelnemen een besparing oplevert van twee miljoen dollar en dat dat geld beter ergens anders aan kan worden uitgegeven. Ook Chrysler zegt dat de huidige crisis de reden is dat Tokio wordt overgeslagen, zo meldt Automotive News. De Tokyo Motor Show staat gepland voor 21 oktober tot 8 november en er wordt nog gepraat over of de Japanse show überhaupt door moet gaan.        

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding