Gelbe Engel uitgereikt aan Volkswagen Golf VI

De onderscheiding Gelbe Engel van de Duitse Adac is naar de Volkswagen Golf VI gegaan. De tweede prijs ging naar de Opel Insignia.

De Duitse automobielclub Adac heeft gisteren de prijzen uitgereikt in het kader van de hun prijs, de zogenoemde Gele Engel. De prijs wordt jaarlijks georganiseerd. Voor de verkiezing roept Adac de lezers van hun uitgave Motorwelt, de bezoekers van de website en de bezoekers van de IAA op te stemmen op één van de 38 genomineerde modellen. Dit jaar hebben 43 duizend mensen daaraan gehoor gegeven, zegt Adac. De Gele Engel is gegaan naar de zesde generatie van de Volkswagen Golf. Op de tweede plaats eindigde de Opel Insignia die overigens ook de prijs voor de beste limousine kreeg. De BMW X3 kreeg de hoogste eer in de categorie kwaliteit. Daarmee bewees de X3 opnieuw de meest betrouwbare auto op de Duitse wegen te zijn.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gelbe Engel uitgereikt aan Volkswagen Golf VI - Automobielmanagement.nl

Gelbe Engel uitgereikt aan Volkswagen Golf VI

De onderscheiding Gelbe Engel van de Duitse Adac is naar de Volkswagen Golf VI gegaan. De tweede prijs ging naar de Opel Insignia.

De Duitse automobielclub Adac heeft gisteren de prijzen uitgereikt in het kader van de hun prijs, de zogenoemde Gele Engel. De prijs wordt jaarlijks georganiseerd. Voor de verkiezing roept Adac de lezers van hun uitgave Motorwelt, de bezoekers van de website en de bezoekers van de IAA op te stemmen op één van de 38 genomineerde modellen. Dit jaar hebben 43 duizend mensen daaraan gehoor gegeven, zegt Adac. De Gele Engel is gegaan naar de zesde generatie van de Volkswagen Golf. Op de tweede plaats eindigde de Opel Insignia die overigens ook de prijs voor de beste limousine kreeg. De BMW X3 kreeg de hoogste eer in de categorie kwaliteit. Daarmee bewees de X3 opnieuw de meest betrouwbare auto op de Duitse wegen te zijn.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding