De divisies niet niet direct te maken hebben met automobielproductie zijn uitgesloten van de maatregel. Ondanks het feit dat vorig jaar succesvol is afgesloten, kan ook Audi niet ontkomen aan de negatieve invloed van de financiële crisis. "De vraag in sommige markten is drastisch verminderd, vooral in de afgelopen weken,"aldus Dr. Werner Widuckel, lid van de directie voor human resourses van Audi AG. "Daarom moeten we wel in actie komen."
Door minder uren te werken, stellen we arbeidsplaatsen veilig en zijn we vol vertrouwen over de goede kansen in de toekomst. Wij zijn vol aan de slag met de start van de productie van zes nieuwe modellen die later dit jaar worden geïntroduceerd.
Zie ook: Audi komt netwerk tegemoet

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding