Dat melden verschillende buitenlandse bronnen. Schaeffler nam Continental afgelopen zomer over maar is daarna in grote financiële problemen geraakt. Inmiddels zou er een saneringsplan zijn opgesteld waarbij het bedrijf met staatshulp op de been wordt gehouden totdat er een investeerder is gevonden. Dit saneringsplan zou ook een ‘financiële deelname’ van de medewerkers omvatten.
Inmiddels zijn er verschillende speculaties over de verkoop van Continental. Zo wordt gemeld dat Michelin-topman Michel Rollier op een persconferentie zou hebben gezegd dat als eigenaar Schaeffler besluit naar een koper op zoek te gaan voor Continental "Michelin uiteraard niet afwezig zal zijn. Meer kan ik u niet vertellen", aldus Rollier.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding