De Brit James Muir (50) is bekend in de autoindustrie. In de periode 1994 tot 2001 bekleedde hij een aantal verantwoordelijke functies binnen Ford. Na zijn periode bij Ford maakte Muir de overstap naar Mazda Europe waar hij de functie van project director op zich nam. Enige tijd later keerde hij terug naar Groot-Brittannië als managing director van Mazda UK. In 2003 nam hij in de functie van vice president sales de verantwoordelijkheid voor de verkopen van Mazda Europe. In 2005 werd hij aangesteld tot ceo van Mazda Europe.
Erich Schmitt maakte in 2006 de overstap van Audi naar Seat. Voorafgaand aan zijn carrière binnen Seat was Schmitt verantwoordelijk voor de wereldwijde inkoop als lid van de raad van bestuur van Audi AG in Ingolstadt. Vanaf 1997 was Schmitt ook verantwoordelijk voor de activiteiten van Audi in China. Schmitt (62) krijgt ‘een nieuwe uitdaging’ binnen de Volkswagen Group.

 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding