De Rooij was Manager Sales Product Training & Development bij opleider TTA International. Daar was hij de afgelopen anderhalf jaar verantwoordelijk voor de opbouw en uitbouw van deze afdeling. TTA maakte eerder deze week zijn opvolger bekend.

Bij Innovam moet De Rooij "commerciële slagkracht" inzetten om de internationale groeidoelstellingen van de brancheopleider te realiseren. Een groot deel van de klanten (uiteenlopend van importeursorganisaties en autofabrikanten tot individuele autobedrijven en mobiliteitscentra) ontwikkelt al internationale activiteiten of gaat dit op korte termijn doen. Om daarop in te spelen ontwikkelt Innovam grensoverschrijdende activiteiten.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding