Dat meldt De Telegraaf vandaag. De betrokken auto’s stonden in Oost-Europese landen als Polen, Slowakije, Tsjechië, Griekenland, Hongarije, Estland, Letland en Litouwen. Volgens de krant zijn er aanwijzingen dat Hummers en Cadillacs de oostgrens over in de richting Oekraïne, Georgië en verder zijn verdwenen. De curatoren De Jong en Kemp hebben contact gezocht met buitenlandse advocaten om de auto’s terug te vinden. ‘We weten dat er circa twaalfhonderd Corvettes, Hummers en Cadillacs in de Rotterdamse haven staan maar ook nog eens zo’n 2300 stuks moeten her en der door Europa staan’, aldus Kemp. De curator bevestigt dat er onderzoek wordt gedaan naar de verdwenen voertuigen maar wil er niet meer over kwijt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding