In Brasschaat zullen ongeveer tachtig mensen werken, afkomstig van verschillende vestigingen in Nederland en België. Alle administratieve en operationele diensten van Renault Trucks zullen worden samengebracht in het nieuwe gebouw in Brasschaat. Het gaat om de voormalige Luitenant Coppens-kazerne aan de Sint-Jobsesteenweg, een zone die de gemeente Brasschaat al langer een nieuwe bestemming wilde geven. Personeelsleden van de Nederlandse vestigingen in Nieuwegein en Tiel kunnen de Antwerpse Ring links laten liggen. En met de recente opening van het nabijgelegen treinstation van Brecht, biedt ook het openbaar vervoer meer dan voldoende mogelijkheden.

 

Renault Trucks zal er niet alleen een kantorencomplex in gebruik nemen, maar ook een gloednieuw trainings- en opleidingscentrum. Dit centrum zal zowel aangewend worden voor de opleiding van eigen personeelsleden, als die van het hele Renault Trucks-netwerk. Daarbij hoort onder andere een ruime werkplaats voor voertuigen en motoren. Ook het Used Truck Center van Renault Trucks krijgt een onderkomen op de nieuwe site. In totaal beschikt Renault Trucks in Brasschaat over een oppervlakte van zowat 1.800 m².

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding