Reilly blijft ook de baas van GM International Operations, gevestigd in Sjanghai. President Fritz Henderson was duidelijk over de afgeblazen verkoop. "Opel/Vauxhall blijft volledig geïntegreerd in de New GM family." Nick Reilly is zijn tijdelijke nieuwe man in Europa. "Met zijn uitgebreide ervaring binnen de Opel en Vauxhall merken is hij prima geschikt om het bedrijf te leiden totdat alles daar weer normaal is.” Reilly werkt sinds 1975 voor GM en staat bekend als een keihard saneerder.

Hans Demant, vice president Engineering van GM Europe en managing director van Adam Opel GmbH blijft in dezelfde functie werkzaam binnen de organisatie. Hij leidt het Opel-management en zal nauw met Reilly samenwerken. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding