Curator Karmann stelt vierhonderd ontslagen uit

Er is hoop voor vierhonderd medewerkers van Karmann in Osnabrück. De curator heeft de ontslagen ingetrokken die per 31 januari zouden ingaan.

Waarschijnlijk is een opdracht van Volkswagen daarvan de reden. De beslissing van Volkswagen wordt in de komende weken verwacht, aldus een woordvoerder van Volkswagen in Auto Motor und Sport. Volkswagen nam al eerder de kernactiviteiten van Karmann over. Daar hoorden achthonderd medewerkers bij.

Curator Karmann stelt vierhonderd ontslagen uit - Automobielmanagement.nl

Curator Karmann stelt vierhonderd ontslagen uit

Er is hoop voor vierhonderd medewerkers van Karmann in Osnabrück. De curator heeft de ontslagen ingetrokken die per 31 januari zouden ingaan.

Waarschijnlijk is een opdracht van Volkswagen daarvan de reden. De beslissing van Volkswagen wordt in de komende weken verwacht, aldus een woordvoerder van Volkswagen in Auto Motor und Sport. Volkswagen nam al eerder de kernactiviteiten van Karmann over. Daar hoorden achthonderd medewerkers bij.