Grote voorraden dwingt Toyota tot stilleggen productie

Toyota, dat geteisterd wordt door verschillende technische problemen, legt de productie bij twee fabrieken in de Verenigde Staten tijdelijk stil. Daarmee probeert het concern de opgelopen voorraden door de gedaalde autoverkopen in de VS weg te werken.

De productie van de sedanmodellen Camry en Avalon (foto) in de fabriek in Kentucky wordt vier dagen stilgelegd. In Texas, waar de Tundra pick-up van de band rolt, wordt de productie tien dagen gestaakt. Toyota heeft recent miljoenen auto’s, waaronder de populaire Prius, moeten terugroepen naar de garage met onder meer remproblemen en euvels met gaspedalen. Uit: Autointernationaal.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Grote voorraden dwingt Toyota tot stilleggen productie - Automobielmanagement.nl

Grote voorraden dwingt Toyota tot stilleggen productie

Toyota, dat geteisterd wordt door verschillende technische problemen, legt de productie bij twee fabrieken in de Verenigde Staten tijdelijk stil. Daarmee probeert het concern de opgelopen voorraden door de gedaalde autoverkopen in de VS weg te werken.

De productie van de sedanmodellen Camry en Avalon (foto) in de fabriek in Kentucky wordt vier dagen stilgelegd. In Texas, waar de Tundra pick-up van de band rolt, wordt de productie tien dagen gestaakt. Toyota heeft recent miljoenen auto’s, waaronder de populaire Prius, moeten terugroepen naar de garage met onder meer remproblemen en euvels met gaspedalen. Uit: Autointernationaal.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding