Aston Martin wil naar de beurs voor geld

Het in Engeland gevestigde Aston Martin wil binnen twee jaar naar de beurs om de ontwikkeling van zijn toekomstige modellen te kunnen financieren. Daaronder behoort ook een luxe suv met de naam Lagonda.

Dat zei de directeur van Aston Martin, Ulrich Bez, in The Times. De ex-dochter van Ford is eigendom van Dar and Adeem Investment uit Koeweit. Die zou bij een beursgang vermoedelijk wel een meerderheidsaandeel behouden. Maar op de korte termijn moet de Rapide die achterblijvende verkoopcijfers weer opkrikken. Bez wil tweeduizend stuks per jaar verkopen van deze vierdeurs auto met de prijs van een paar ton.

Verder heeft Aston Martin plannen voor een kleine stadsauto, de Cygnet. Het bedrijf heeft al foto’s verspreid van de auto die is gebaseerd op de IQ van Toyota. Hij is luxer van binnen en krijgt een aangepast uiterlijk, waarbij de Aston Martin-grill natuurlijk opvalt. Men wil het autootje verkopen aan klanten die al een Aston Martin hebben. De auto is te zien op de salon van Genève. (KFZ-betrieb)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Aston Martin wil naar de beurs voor geld - Automobielmanagement.nl

Aston Martin wil naar de beurs voor geld

Het in Engeland gevestigde Aston Martin wil binnen twee jaar naar de beurs om de ontwikkeling van zijn toekomstige modellen te kunnen financieren. Daaronder behoort ook een luxe suv met de naam Lagonda.

Dat zei de directeur van Aston Martin, Ulrich Bez, in The Times. De ex-dochter van Ford is eigendom van Dar and Adeem Investment uit Koeweit. Die zou bij een beursgang vermoedelijk wel een meerderheidsaandeel behouden. Maar op de korte termijn moet de Rapide die achterblijvende verkoopcijfers weer opkrikken. Bez wil tweeduizend stuks per jaar verkopen van deze vierdeurs auto met de prijs van een paar ton.

Verder heeft Aston Martin plannen voor een kleine stadsauto, de Cygnet. Het bedrijf heeft al foto’s verspreid van de auto die is gebaseerd op de IQ van Toyota. Hij is luxer van binnen en krijgt een aangepast uiterlijk, waarbij de Aston Martin-grill natuurlijk opvalt. Men wil het autootje verkopen aan klanten die al een Aston Martin hebben. De auto is te zien op de salon van Genève. (KFZ-betrieb)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding