Veiling unieke klassiekers in Florida (mét fotogalerij)

Gooding&Company veilt op 12 maart een verzameling exclusieve klassiekers. Topstukken komen van Porsche, Alfa Romeo en Bugatti.

De veiling zal plaatsvinden op Amelia Island in Florida. In totaal komen 68 klassiekers onder de hamer, waaronder een Alfa Romeo 6C 2500 SS uit 1939 (verwachte opbrengst 1,2 miljoen dollar), een Porsche RS61 Spyder (1,5 miljoen dollar), Bugatti Type 35C Grand Prix (1,4 miljoen dollar) en een Bugatti Type 50 Cabriolet (1,5 miljoen dollar).

Zie HIER een overzicht van alle auto’s die geveild gaan worden. In bijgevoegde fotogalerij (rechts van het artikel) alvast een selectie van de mooiste exemplaren. Dubbelklikken vergroot het formaat van de foto.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Veiling unieke klassiekers in Florida (mét fotogalerij) - Automobielmanagement.nl

Veiling unieke klassiekers in Florida (mét fotogalerij)

Gooding&Company veilt op 12 maart een verzameling exclusieve klassiekers. Topstukken komen van Porsche, Alfa Romeo en Bugatti.

De veiling zal plaatsvinden op Amelia Island in Florida. In totaal komen 68 klassiekers onder de hamer, waaronder een Alfa Romeo 6C 2500 SS uit 1939 (verwachte opbrengst 1,2 miljoen dollar), een Porsche RS61 Spyder (1,5 miljoen dollar), Bugatti Type 35C Grand Prix (1,4 miljoen dollar) en een Bugatti Type 50 Cabriolet (1,5 miljoen dollar).

Zie HIER een overzicht van alle auto’s die geveild gaan worden. In bijgevoegde fotogalerij (rechts van het artikel) alvast een selectie van de mooiste exemplaren. Dubbelklikken vergroot het formaat van de foto.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding