De coupé die de afgelopen zomer in Amerika in de showrooms arriveerde is in gezelschap van de sportsedan en de 558 pk sterke CTS-V Coupé. De nieuwe SRX crossover, de snelle CTS-V Coupe en de Escalade Hybrid volgen later.

Op de vraag of er al verdere ontwikkelingen zijn met betrekking tot een dealernetwerk, zei Hanspeter Ryser (56) , directeur communicatie voor Cadillac (en Corvette) Europa: " Nee, het is nog te vroeg. Wij zijn bezig met het opnieuw opstarten van een compleet nieuw netwerk." Hij liet weten dat gebouwen van de Kroymans-organisatie niet in beeld zijn.

 

Gisteren (3 maart) werd bekend dat Wolfgang Schubert tot managing director is benoemd van Cadillac Europe. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de import, distributie en marketing. Sinds 2008 was Schubert brandleader voor Cadillac, Corvette en Hummer voor GM Europe. De Duitser werkt sinds 1989 bij GM en had diverse functies op het gebied van sales en marketing communicatie in verschillende Europese landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding