General Motors roept 1,3 miljoen auto’s terug

Na Toyota roept ook General Motors auto’s terug. Er zijn problemen met de stuurbekrachtiging van de Chevrolet en Pontiac.

Het gaat hierbij enkel om modellen uit de VS, Canada en Mexico. Als gevolg van het defect zijn er tot nu toe 14 ongevallen voorgekomen, zo meldt GM. De Verenigde Staten hebben aangegeven het geval te onderzoeken.

Vooral de Chevrolet is getroffen, maar ook modellen van het merk Pontiac moeten gerepareerd worden. De auto’s werden van 2005 tot 2010 geproduceerd, maar het defect speelt vooral bij de oudere voertuigen.

Betrokken autobezitters worden maandag geïnformeerd over de terugroepactie. Zij kunnen controleren of ze het probleem hebben: een waarschuwingslampje gaat branden wanneer de stuurbekrachtiging pauzeert. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gaan de ceo’s van GM nu ook op bezoek bij Toyoda in Japan?Zou wel terecht zijn,vind ik.Misschien wel dezelfde leverancier!!

Geplaatst door: A.Meijer op
General Motors roept 1,3 miljoen auto’s terug - Automobielmanagement.nl

General Motors roept 1,3 miljoen auto’s terug

Na Toyota roept ook General Motors auto’s terug. Er zijn problemen met de stuurbekrachtiging van de Chevrolet en Pontiac.

Het gaat hierbij enkel om modellen uit de VS, Canada en Mexico. Als gevolg van het defect zijn er tot nu toe 14 ongevallen voorgekomen, zo meldt GM. De Verenigde Staten hebben aangegeven het geval te onderzoeken.

Vooral de Chevrolet is getroffen, maar ook modellen van het merk Pontiac moeten gerepareerd worden. De auto’s werden van 2005 tot 2010 geproduceerd, maar het defect speelt vooral bij de oudere voertuigen.

Betrokken autobezitters worden maandag geïnformeerd over de terugroepactie. Zij kunnen controleren of ze het probleem hebben: een waarschuwingslampje gaat branden wanneer de stuurbekrachtiging pauzeert. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Gaan de ceo’s van GM nu ook op bezoek bij Toyoda in Japan?Zou wel terecht zijn,vind ik.Misschien wel dezelfde leverancier!!

Geplaatst door: A.Meijer op