Verkoop Toyota in Duitsland -20% door terugroepactie

De imagoschade door berichten over problemen met gaspedalen heeft de verkoop van Toyota in Duitsland met circa twintig procent doen dalen.

Alleen al in Duitsland heeft Toyota dertien miljoen euro uitgetrokken voor de terugroepactie. Het bedrag is samengesteld uit reparatiekosten en extra marketing, beide goed voor een post van dertig euro per auto. In totaal moet Toyota bij onze oosterburen 216 duizend voertuigen terughalen. Eind april wil het merk de klus geklaard hebben. Wereldwijd heeft Toyota intussen 8,5 miljoen auto’s teruggehaald.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verkoop Toyota in Duitsland -20% door terugroepactie - Automobielmanagement.nl

Verkoop Toyota in Duitsland -20% door terugroepactie

De imagoschade door berichten over problemen met gaspedalen heeft de verkoop van Toyota in Duitsland met circa twintig procent doen dalen.

Alleen al in Duitsland heeft Toyota dertien miljoen euro uitgetrokken voor de terugroepactie. Het bedrag is samengesteld uit reparatiekosten en extra marketing, beide goed voor een post van dertig euro per auto. In totaal moet Toyota bij onze oosterburen 216 duizend voertuigen terughalen. Eind april wil het merk de klus geklaard hebben. Wereldwijd heeft Toyota intussen 8,5 miljoen auto’s teruggehaald.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding