Voor meer dan 19 miljoen dollar geveild op Amelia Island

Tijdens de op 14 maart gehouden veiling in Florida werden maar liefst vier auto’s afgehamerd op meer dan een miljoen dollar. Topper was een Duesenberg uit 1930 die iets meer dan 1,7 miljoen dollar opbracht.

De door RM-Auctions gehouden veiling telde 112 inschrijvingen, waaronder verscheidene Ferrari’s, Rolls-Royces, Mercedes’ en twee Duesenbergs. Die laatste twee kwamen uit de collectie van de overleden verzamelaar John O’Quinn. De eerste, een 1932 Model J Convertible Coupe by Murphy, werd uiteindelijk verkocht voor 825.000 dollar. De tweede, een Model J Sports Berline by Murphy ging voor 1.705.000 dollar van de hand. Kijk in de bijgevoegde fotogalerij voor de top-10 veilingresultaten, met daarbij de "going-prijzen". Dubbelklikken vergroot de foto.

Afgelopen weekend, van 26 tot en met 28 maart werden de resterende 130 exemplaren uit de "O’Quinn-collectie" geveild, eveneens door RM-Auctions. Klik HIER voor de online catalogus van de veiling die werd gehouden in Fort Lauderdale.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Voor meer dan 19 miljoen dollar geveild op Amelia Island - Automobielmanagement.nl

Voor meer dan 19 miljoen dollar geveild op Amelia Island

Tijdens de op 14 maart gehouden veiling in Florida werden maar liefst vier auto’s afgehamerd op meer dan een miljoen dollar. Topper was een Duesenberg uit 1930 die iets meer dan 1,7 miljoen dollar opbracht.

De door RM-Auctions gehouden veiling telde 112 inschrijvingen, waaronder verscheidene Ferrari’s, Rolls-Royces, Mercedes’ en twee Duesenbergs. Die laatste twee kwamen uit de collectie van de overleden verzamelaar John O’Quinn. De eerste, een 1932 Model J Convertible Coupe by Murphy, werd uiteindelijk verkocht voor 825.000 dollar. De tweede, een Model J Sports Berline by Murphy ging voor 1.705.000 dollar van de hand. Kijk in de bijgevoegde fotogalerij voor de top-10 veilingresultaten, met daarbij de "going-prijzen". Dubbelklikken vergroot de foto.

Afgelopen weekend, van 26 tot en met 28 maart werden de resterende 130 exemplaren uit de "O’Quinn-collectie" geveild, eveneens door RM-Auctions. Klik HIER voor de online catalogus van de veiling die werd gehouden in Fort Lauderdale.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding