Imtech: voor 31 miljoen orders Porsche, Audi en Daimler

Imtech uit Gouda heeft voor 31 miljoen euro orders ontvangen voor duurzame technologische oplossingen en energietechnologie van Porsche, Audi en Daimler in Duitsland en Hongarije.

Imtech verzorgt in Zuffenhausen de complete technische inrichting van een nieuwe, twaalfduizend m² grote lakhal (‘paintshop’) voor Porsche. Het terugverdienmodel van circa twee jaar maakt de Imtech-oplossingen voor Porsche economisch haalbaar en interessant. In Ingolstadt in Duitsland realiseert Audi een nieuwe carrosserieproductiehal met een  vloeroppervlak van tachtigduizend m², inclusief kantoorruimten. In Kecskemet in Hongarije ten slotte verzorgt Imtech volgens een persbericht de technische infrastructuur in een nieuwe montagehal van Daimler.

Imtech heeft zijn hoofdkantoor in Gouda en bekleedt in de automobielindustrie een sterke positie als technologiepartner. De onderneming is onder meer actief met testtechnologie om nieuwe en zuinige automodellen met een lage CO2-uitstoot mee te ontwikkelen. Ook  levert Imtech hightech testfaciliteiten en ‘end-to-line’ testoplossingen voor carrosserietests. Vanuit zijn sterke Duitse positie is Imtech in heel Europa actief met de inrichting van energiezuinige productieprocessen. Daarnaast worden vanuit Duitsland deze testfaciliteiten in toenemende mate geëxporteerdnaar ‘nieuwe’ autolanden als China, India en Thailand.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Imtech: voor 31 miljoen orders Porsche, Audi en Daimler - Automobielmanagement.nl

Imtech: voor 31 miljoen orders Porsche, Audi en Daimler

Imtech uit Gouda heeft voor 31 miljoen euro orders ontvangen voor duurzame technologische oplossingen en energietechnologie van Porsche, Audi en Daimler in Duitsland en Hongarije.

Imtech verzorgt in Zuffenhausen de complete technische inrichting van een nieuwe, twaalfduizend m² grote lakhal (‘paintshop’) voor Porsche. Het terugverdienmodel van circa twee jaar maakt de Imtech-oplossingen voor Porsche economisch haalbaar en interessant. In Ingolstadt in Duitsland realiseert Audi een nieuwe carrosserieproductiehal met een  vloeroppervlak van tachtigduizend m², inclusief kantoorruimten. In Kecskemet in Hongarije ten slotte verzorgt Imtech volgens een persbericht de technische infrastructuur in een nieuwe montagehal van Daimler.

Imtech heeft zijn hoofdkantoor in Gouda en bekleedt in de automobielindustrie een sterke positie als technologiepartner. De onderneming is onder meer actief met testtechnologie om nieuwe en zuinige automodellen met een lage CO2-uitstoot mee te ontwikkelen. Ook  levert Imtech hightech testfaciliteiten en ‘end-to-line’ testoplossingen voor carrosserietests. Vanuit zijn sterke Duitse positie is Imtech in heel Europa actief met de inrichting van energiezuinige productieprocessen. Daarnaast worden vanuit Duitsland deze testfaciliteiten in toenemende mate geëxporteerdnaar ‘nieuwe’ autolanden als China, India en Thailand.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding