CAO akkoord bij Opel Antwerpen

Bij Opel Antwerpen hebben de directie en de vakbonden voor het productiepersoneel de cao’s ondertekend van het sociaal akkoord dat is onderhandeld voor de mogelijke sluiting van de autofabriek.

Dat laat Rudi Kennes van de bond ABVV weten.
"Vooral voor het brugpensioen is dat belangrijk, omdat iedereen nu kan voortgaan met zijn of haar leven", aldus Kennes. "Alle obstakels zijn uit de weg geruimd", zo voegt de vakbondsman er aan toe, na het afsluiten van de informatie- en consultatiefase. "De federale regering buigt zich op 29 juni over het brugpensioen. Als dat inderdaad wordt goedgekeurd, kunnen de mensen vanaf 1 juli op brugpensioen gaan". Kennes laat weten dat de vakbonden voor het kantoorpersoneel voorlopig nog niet tekenen, maar dat de bonden voor de productiewerknemers daar niet op hebben willen wachten. "We willen alles financieel verzekeren voor onze mensen, zodat ze zich daarover geen zorgen hoeven te maken", besluit Kennes.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

CAO akkoord bij Opel Antwerpen - Automobielmanagement.nl

CAO akkoord bij Opel Antwerpen

Bij Opel Antwerpen hebben de directie en de vakbonden voor het productiepersoneel de cao’s ondertekend van het sociaal akkoord dat is onderhandeld voor de mogelijke sluiting van de autofabriek.

Dat laat Rudi Kennes van de bond ABVV weten.
"Vooral voor het brugpensioen is dat belangrijk, omdat iedereen nu kan voortgaan met zijn of haar leven", aldus Kennes. "Alle obstakels zijn uit de weg geruimd", zo voegt de vakbondsman er aan toe, na het afsluiten van de informatie- en consultatiefase. "De federale regering buigt zich op 29 juni over het brugpensioen. Als dat inderdaad wordt goedgekeurd, kunnen de mensen vanaf 1 juli op brugpensioen gaan". Kennes laat weten dat de vakbonden voor het kantoorpersoneel voorlopig nog niet tekenen, maar dat de bonden voor de productiewerknemers daar niet op hebben willen wachten. "We willen alles financieel verzekeren voor onze mensen, zodat ze zich daarover geen zorgen hoeven te maken", besluit Kennes.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding