Het gaat om een speciale betaling aan niet-leidinggevenden, die in aanvulling op het salaris van juli wordt uitgekeerd. Bestuursvoorzitter Normert Reithofer: "Ik zie dit niet alleen als een blijk van waardering voor de grote motivatie en betrokkenheid van de medewerkers in de recente moeilijke tijden, maar ook als een aansporing om gemotiveerd te werken aan de uitvoeirng van onze Number ONE strategie en daarmee het succes van de onderneming op lange termijn te waarborgen. De positieve ontwikkelingen geven aan dat we op de juiste weg zijn."

Manfred Schoch, voorzitter van de ondernemingsraad zei tijdens een bijeenkomst van het personeel in aanwezigheid van de Beierse miniter Horst Seehofer:"Wij hebben een moeilijke periode achter ons. Nog pas een half jaar geleden hebben wij ons hoofd gebroken over de manier waarop wij de capaciteit zo goed mogelijk konden gebruiken om banen veilig te stellen. Het personeel heeft zich met toewijding voor het bedrijf ingezet. De bijzondere uitkering is meer dan een symbolische erkenning daarvoor."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding