Gemiddeld wordt 1355 euro uitgekeerd. Gevoegd bij de twee eerdere bonussen, komt het totale extraatje van 2010 op 3500 euro de man. Alles bij elkaar trekt het merk 97 miljoen euro uit om zijn medewerkers te bedanken. Volgens de Duitse fabrikant hebben zij er sterk aan bijgedragen dat Audi vorig jaar, ondanks de economische crisis, toch iedere maand uit de rode cijfers wist te blijven.

Geen enkele andere autofabrikant trekt zo veel geld uit voor een bonus. Topman  Widuckel vindt het niet meer dan normaal. "In moeilijke marktomstandigheden ben je afhankelijk van de maximale inzet van alle medewerkers. Dan is het alleen maar logisch dat we ons succes met hen delen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding