De website wil het eerste dekkende zakelijke autohandelplatform voor Europa worden. Het moet  professionals in de internationale autobranche het actuele aanbodoverzicht tonen van occasions – met handelsprijzen. Op de (in Nederland ontworpen) site vinden koper en verkoper elkaar op merk, type, bouwjaar of een ander kenmerk.

Autoroute.EU is bezig om onder meer de Poolse markt toegankelijk te maken. ING Car Lease Polen had de primeur om er als eerste zijn handelsvoorraad te plaatsen. Wie zich abonneert, koppelt zijn verkoopvoorraad automatisch aan het Autoroute-systeem. Vervolgens is er per direct en 24/7 toegang tot de voorraad in Nederland en straks andere EU-landen.

Autoroute.EU richt zich niet op de particulier maar werkt uitsluitend op de zakelijke markt in de Europese Unie. Bekijken van het aanbod is gratis; online plaatsen van de voorraad kost 39 euro per maand voor tien advertenties, oplopend tot 299 euro voor duizend vermeldingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding