Shufu Li heeft toegezegd dat hij zijn deskundigen op Opel Antwerpen zal zetten ‘nu de overname van Volvo vrijwel rond is’. De baas van Geely was eigenlijk in Vlaanderen om een bezoek te brengen aan de fabriek van Volvo in Gent, waarbij hij liet weten daar eerder aan een verdere uitbreiding van het aantal medewerkers te denken dan aan inkrimpingen.

De Vlaamse regering probeert samen met de bonden een nieuwe eigenaar te vinden voor de autofabriek in Antwerpen nadat de huidige eigenaar General Motors eerder deze week heeft meegedeeld de fabriek eind dit jaar definitief te zullen sluiten. Peeters heeft direct de Opel-werkgroep ingelicht, die later deze maand de nieuwe ontwikkelingen nader zal bespreken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding