Bracht het merk destijds op de Noord-Amerikaanse markt 93.506 auto’s aan de man, afgelopen maandag kwam de teller uit de teller op 93.507 exemplaren. Volgens Johan de Nysschen, president van Audi in Amerika, is dit een historisch moment voor het merk. Audi wil het meest succesvolle premiummerk worden, niet alleen in de VS maar wereldwijd. "Dit nieuwe verkooprecord bewijst dat het Audi-team en de dealers uitstekend hebben gepresteerd."

COO Mark Del Rosso twijfelt er niet aan dat Audi deze maand op honderdduizend verkochte auto’s zal komen. Ook in 2011 verwacht hij verkooprecords te breken. De Verenigde Staten zullen dan de vierde markt zijn met meer dan 100 duizend verkochte Audi’s, evenals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en China.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding