VW wil Boxster en Cayman bouwen in Karmann fabriek

Volkswagen wil in de voormalige Karmann fabriek in Osnabrück niet alleen de volgende Golf Cabrio gaan bouwen, maar ook de nieuwe Boxster en Cayman.

In totaal is er in de fabriek een capaciteit van 100.000 auto’s per jaar dus Volkswagen denkt zo te kunnen voldoen aan de vraag naar het nieuwe Porsche duo. Volkswagen toont zich tot nu toe een goede baas voor de voormalige Karmann fabriek. Tot het einde van het jaar is 300 miljoen euro geïnvesteerd. Ook de 73 auto’s uit de collectie van Karmann mochten na het faillissement gewoon blijven staan. Op het moment wordt er in Osnabrück gekeken naar een manier om die auto’s tentoon te stellen. Volkswagen is sinds dit jaar eigenaar van Porsche.

VW wil Boxster en Cayman bouwen in Karmann fabriek - Automobielmanagement.nl

VW wil Boxster en Cayman bouwen in Karmann fabriek

Volkswagen wil in de voormalige Karmann fabriek in Osnabrück niet alleen de volgende Golf Cabrio gaan bouwen, maar ook de nieuwe Boxster en Cayman.

In totaal is er in de fabriek een capaciteit van 100.000 auto’s per jaar dus Volkswagen denkt zo te kunnen voldoen aan de vraag naar het nieuwe Porsche duo. Volkswagen toont zich tot nu toe een goede baas voor de voormalige Karmann fabriek. Tot het einde van het jaar is 300 miljoen euro geïnvesteerd. Ook de 73 auto’s uit de collectie van Karmann mochten na het faillissement gewoon blijven staan. Op het moment wordt er in Osnabrück gekeken naar een manier om die auto’s tentoon te stellen. Volkswagen is sinds dit jaar eigenaar van Porsche.