Lalmy was accountmanager bij de Nederlandse Porsche-organisatie. Voordien werkte hij ruim tien jaar voor diverse andere bedrijven in de automobielbranche waaronder BMW, Lexus en Land Rover.

In zijn nieuwe functie is Lalmy eindverantwoordelijke voor alle sales- en marketingactiviteiten binnen Automobile Europe Information Services bv – de moedermaatschappij van AutomobileEurope.eu. Deze zoekmachine geeft toegang tot occasions van dealerbedrijven binnen Europa. Bij al deze aangeboden auto’s wordt rekening gehouden met de in het betreffende land van toepassing zijnde belastingen. Ook biedt AutomobileEurope.eu de mogelijkheid om financieringen en verzekeringen af te sluiten.

AutomobileEurope.eu wordt operationeel in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië en Spanje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding