Jordens & Mertens uit Dendermonde wordt een onderdeel van CED Automotive, dat na deze overname in België kan beschikken over vijftig erkende experts in dienst. Deze verwerken in Belgie en Luxemburg ruim 82.000 opdrachten per jaar  voor diverse opdrachtgevers. “De overname past in de ambitie van CED, om vanuit een sterke thuisbasis over vijf jaar een toonaangevende claimbehandelaar in Europa te zijn”, aldus Peter Kruyt, director Business Development van CED Holding.

Expertiseburo Jordens & Mertens cvba stond onder leiding van Robert Mertens, voormalig voorzitter en huidig ondervoorzitter van de beroepsvereniging UPEX, de Beroepsvereniging der Automobieldeskundigen van België.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding