Daarnaast heeft GM Daewoo aangekondigd dat zijn naam aan het einde van het eerste kwartaal van 2011 gewijzigd zal worden in GM Korea Co.

"We zijn in een prima positie om één van de meest iconische merken ter wereld in Korea uit te brengen," aldus Mike Arcamone, President en CEO van GM Daewoo.

Uit GM’s marktonderzoek blijkt dat er een grote publieksacceptatie is van het merk Chevrolet in Zuid Korea. Dit jaar zal GM een productlancering ontplooien in Zuid Korea en zal een modelprogramma met acht nieuwe modellen worden geïntroduceerd. Tot het nieuwe Chevrolet productportfolio behoren de Chevrolets Camaro, Orlando, Aveo en Captiva.

GM’s activiteiten in Zuid Korea hebben sinds 2004 een belangrijke rol gespeeld bij het design, de engineering en de fabricage van een nieuwe reeks kleine en compacte modellen van Chevrolet voor markten wereldwijd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding