Recordjaar voor Volkswagen

Europa’s grootste autofabrikant, Volkswagen, heeft de operationele winst vorig jaar naar een recordbedrag van 7,1 miljard euro opgevoerd.

Dat is meer dan het drievoudige ten opzichte van het voorgaande jaar. "Het fiscale jaar 2010 was het beste in de geschiedenis van de Volkswagen Groep", zo laat topman Martin Winterkorn in een toelichting op de cijfers vanuit Wolfsburg weten.
De omzet steeg in 2010 ruim 20 procent naar 126,9 miljard euro. De wereldwijde verkoop van Volkswagen en dochtermerken als Audi, Skoda en Seat kwam voor het eerst in de geschiedenis boven de 7 miljoen auto’s uit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Recordjaar voor Volkswagen - Automobielmanagement.nl

Recordjaar voor Volkswagen

Europa’s grootste autofabrikant, Volkswagen, heeft de operationele winst vorig jaar naar een recordbedrag van 7,1 miljard euro opgevoerd.

Dat is meer dan het drievoudige ten opzichte van het voorgaande jaar. "Het fiscale jaar 2010 was het beste in de geschiedenis van de Volkswagen Groep", zo laat topman Martin Winterkorn in een toelichting op de cijfers vanuit Wolfsburg weten.
De omzet steeg in 2010 ruim 20 procent naar 126,9 miljard euro. De wereldwijde verkoop van Volkswagen en dochtermerken als Audi, Skoda en Seat kwam voor het eerst in de geschiedenis boven de 7 miljoen auto’s uit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding