Dat meldt de New York Post, zich beroepend op niet nader genoemde bronnen. De bank  JPMorgan Chase, in 1999 ook al betrokken bij Delphi’s losweken van voormalig eigenaar General Motors, zou de beursgang begeleiden. Tegen de krant wilde Delphi geen commentaar geven.

De New York Post haalt een Delphi-topmanager aan, die zegt dat de tijd gunstig is voor een beursgang. Dat geldt zowel voor de huidige IPO-markt (eerste uitgifte van aandelen of obligaties) als voor de zich mondiaal herstellende automarkt. Delphi zou een waarde van 9,1 miljard euro hebben. De onderdelengigant kwam in oktober 2009 los van Chapter 11, een regeling die het bedrijf vier jaar eerder had aangevraagd om te ontkomen aan een faillissement.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding