Belangstellenden kunnen op 17, 18 of 19 mei een kijkje komen nemen mits ze zich van te voren aanmelden bij Troostwijk in België. De veiling zelf zal vervolgens van 23 tot 30 mei plaatsvinden. "We hebben de opdracht gekregen op zeer korte termijn de roerende goederen uit de immense fabriek te inventariseren en per opbod te verkopen", aldus Troostwijk. Met een catalogus van zowat negenhonderd kavels per dag, gespreid over zes werkdagen, is dit de grootste ‘online’ verkoop voor de Belgische vestiging van het internationale veilinghuis tot nu toe.
Wat de verkoop zal opbrengen, is volgens het veilinghuis moeilijk in te schatten. Troostwijk België voert de verkoop uit in opdracht van de Utrechtse handelsmaatschappij UTB die de inventaris samen met een Belgisch recyclingbedrijf kocht van de eigenaar van de fabriek, General Motors.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding