In het kader van hun bezoek aan Nederland organiseert Chinamex samen met het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) een business & investment forum, gevolgd door een matchmaking-programma. De sprekers tijdens het forum zijn bijvoorbeeld Bernard Wientjes van VNO-NCW, ambassadeur Zhang Jun en wethouder Henk Kool van de gemeente Den Haag. Jilin is het centrum van het noordoosten van de Aziatische economische regio. De provincie ligt tegen de Noord-Koreaanse en Russische grens, nabij Mongolië en Japan, en staat bekend om zijn automobielindustrie (First Automobile Works, FAW), agricultuur, pharma, petrochemie en logistiek. De economische groei van Jilin ligt sinds 2004 tussen de twaalf en zestien procent. De provincie Jilin komt onder leiding van gouverneur Wang Rulin naar Europa met een aanbod van 13,3 miljard euro aan investeringsmogelijkheden, verdeeld over 220 grote projecten. Deze projecten zullen in Den Haag worden aangeprezen door de zes burgemeesters van zes grote steden uit Jilin.

 

Agenda

Wereldforum Den Haag

Business & Investment Forum

14 juni 2011. Aanvang: 9.30 uur

Presentatie handelsdelegatie Jilin – China

Matchmaking inclusief lunch vanaf 12.00 uur

Belangstellenden voor het kunnen zich gratis aanmelden

Meer informatie in de pdf 

 

 Jilin China – samenwerkingsprojecten & investeringsmogelijkheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding