De levering gebeurt niet rechtstreeks maar via de lokale Vialle-importeur. Het gaat om de levering van de door Vialle in eigen huis ontwikkelde LPi- en LPdi-systemen.

Kosmocar, importeur van VW en Audi in Griekenland, biedt klanten de mogelijkheid om de kosten van de systemen voor te schieten, met een maximum van drieduizend euro (looptijd 36 maanden). Eventuele twijfels over de kwaliteit van het Vialle-product of angst voor negatieve gevolgen voor de motor hoopt Kosmocar weg te nemen door een jaar extra garantie op de motor te geven.

In Griekenland zet de Eindhovense producent op jaarbasis meer dan twintigduizend systemen af. Gezien de overeenkomst met Kosmocar verwacht Vialle-CEO Peter Rutten spoedig de geplande jaaromzet van een miljoen euro te zullen overtreffen. Wereldwijd heeft Vialle tal van klanten, zowel OEM als aftermarket.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding