Het geld dat afkomstig is van enkele financiële bronnen die de afgelopen tijd zijn aangeboord, komt mogelijk niet op tijd binnen. Welke partijen dat zijn, laat moederbedrijf Swedish Automobile in het midden. Wel is duidelijk dat er een direct verband bestaat tussen de vertraging bij de externe partijen en de eventuele hapering bij de loonstrookjes.

In een verklaring zegt de autofabrikant "al het noodzakelijk" te zullen doen om alsnog op tijd aan de benodigde middelen te komen. In de tussentijd gaan de gesprekken verder met aanvullende manieren om aan het benodigde geld te komen, zowel voor de salarissen als voor de hervatting van de al maanden stilliggende productie. "Maar er kunnen geen garanties worden gegeven."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding